BLOGS - Redactie UT Nieuws

We gaan bloggen

tikmachine

Redactie

Onafhankelijk nieuwsplatform van de UT. Hoofdredacteur: Ditta op den Dries. Redactie: Rense Kuipers, Paul de Kuyper, Maaike Platvoet en Sandra Pool.

Geplaatst op:
2 november 2015 om 14:00

Welkom op UT Nieuws Blogs. We gaan bloggen. Of beter gezegd: jullie, de lezers van UT Nieuws, gaan bloggen.

Verhalen vind je overal, iedereen heeft iets te vertellen. Dat geldt zeker ook op de UT. Maar niet elk verhaal haalt het nieuws, ook al is er een publiek voor. Daarom begint UT Nieuws dit blogplatform. We willen een podium bieden voor al die bijzondere verhalen die je anders niet zou lezen.

Elke UT-student en UT-medewerker kan bij UT Nieuws zijn eigen blog beginnen. En dat mag over van alles gaan. Belevenissen tijdens een studiereis. Het wel en wee in het lab. Je voorbereidingen op de Batavierenrace. Ervaringen van een stage in het buitenland. Je passie voor robotica. Verborgen schatten van de campus. Je eigen recepten voor de studentenkeuken. De worstelingen van het afstuderen, of het schrijven van een proefschrift.

En meer. Alles kan aanleiding zijn om een blog te beginnen. Het enige dat wij van je vragen is dat je een band hebt met de Universiteit Twente. Je bepaalt zelf waar je blog over gaat, hoe lang je schrijft, met welke regelmaat je publiceert en wanneer je je blog beÃĢindigt.

Een nieuwe blog start je eenvoudig. Zodra de redactie je aanmelding heeft verwerkt, krijg je een bevestigingsmail met een paar tips en kun je aan de slag.

Dan nog even terug naar het begin van dit bericht. Jullie, de lezers gaan bloggen, schreven we. Maar zelf zullen we ons hier ook zo af en toe laten zien, in ons eigen blog. Over wat de redactie bezighoudt, waar we ons over verwonderen en over gebeurtenissen die te klein zijn om het nieuws te halen maar te leuk zijn om niet te delen.

Nu we online zijn, kan UT Nieuws Blogs gaan groeien. Hopelijk melden jullie je in grote aantallen. Hoe meer bloggers hier hun verhalen kwijt kunnen, hoe meer dit platform een afspiegeling wordt van de UT-gemeenschap. En hoe meer er te lezen en te verwonderen valt.

Veel blog-genot!

comments powered by Disqus